Slå dig sammen med førende mPOS-udbydere

Tjek vores partneres succeshistorier eller kontakt os direkte

Kontakt osSe succeshistorier

Erhvers- & storkunder

Pga. de månedlige gebyrer er det dyrt at vedligeholde mange kortlæsere og ofte er de ikke særligt mobile. SumUp skræddersyer løsninger til specifikke brugsmønstre med en fleksibel tilgang og gennem multifunktionel produktudvikling. Mange af vores løsninger for erhvervskunder findes også som færdiglavede løsninger gennem SDK'er og API'er.

Virksomheder, der sætter deres lid til SumUp

Softwareudbydere

Betalinger er svære, men ikke med SumUp. Partnere kan benytte vores iOS, Android eller Windows SDK'er eller eCom API og således tillade handlende at acceptere kortbetalinger gennem deres app eller hjemmeside ved hjælp af vores processerings- og kortlæsere. Med SumUp kan du give dine kunder en reel flerkanalsløsning.

Besøg SumUp for Developers for en oversigt over specifikationer

Softwareudbydere, der sætter deres lid til SumUp

Financielle institutioner

SumUp samarbejder med en række financielle institutioner, for at disse kan tilbyde deres kunder en komplet mPOS-løsning uden overhead- og integrationsudgifter. Vi kan implementere et givent produkt med kort frist.

Financielle instutitioner, der sætter deres lid til SumUp

Detailhandlere

SumUp tilbyder et moderne forretningsværktøj for entrepreneuere, der komplenterer enhver detailhandlers forretningsudbud. Værktøjets moderne indpakning og effektive kommunkationsløsning gør in-store beslutningsprocesser simple og produktet er tilgængeligt fra hylden.

Detailhandlere, der sætter deres lid til SumUp

Reference partnere

Er du interesseret i at udstyre din kunder eller medlemmer med en topmoderne mPOS-løsning? I så fald er du havnet det rette sted. Uanset om det det drejer sig om et designmarked, en lægeforening eller direkte salesforce, så har SumUp løsningen, der passer til dine forretningsbehov.

Reference partnere, der sætter deres lid til SumUp

Er du interesseret i at samarbejde med SumUp?

Kontakt os